dilluns, 11 de juliol del 2011

Participa en l'exposició amb el teu invent o patent

Benvolgut/da,

L’Associació Catalana de Comunicació Científica acaba d’engegar un nou projecte i vol comptar amb la teva participació. Concretament estem desenvolupant una exposició sobre els invents i patents que als últims 10 anys han vist la llum al nostre país. D’aquesta manera volem aportar un gra de sorra per a què els esforços en recerca i innovació tinguin més presència a la nostra societat. Si el teu centre o empresa compta amb algun invent o patent, i ho creus interessant, podria figurar a la nostra mostra.

L’ACCC ha desenvolupat altres exposicions com Això que investigues, per a què serveix? i 16 científiques catalanes, que han passat per un bon nombre de llocs i continuen voltant per Catalunya.

La selecció final dels invents i patents serà a càrrec de la Junta de l’ACCC.

La participació no té cap cost econòmic. Per tal que ens puguis descriure l’aportació del teu centre o empresa a l’exposició, et fem arribar aquesta fitxa.
Omple els següents camps que et siguin possible per tal de conèixer millor la teva proposta i envia aquest document a: secretaria-tecnica@accc.cat, abans del 15/09/2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada