dijous, 8 de març del 2012

Estoig de silicona per cuinar

















Any d’invenció: 2007
Inventor: Luki Huber

Empresa: Lékué


És un estoig de silicona de platí, compost que permet coccions perfectes sense alterar el sabor dels aliments, ja que es cuinen amb el seu propi suc mantenint la major part de les seves vitamines i minerals. Aquest material té una gran flexibilitat, antiadherència i una resistència tèrmica de fins a 260ºC.


Existeixen diferents models d’aquest producte, adaptats en funció del nombre de racions o amb complements com una safata que permet escórrer els sucs dels aliments o aromatitzar les diverses receptes.


Una variant d’aquest invent és el rostidor al vapor, dissenyat per Compeixalaigua Designstudio i guanyador del premi Delta d’Or 2011. Aquest permet una cocció al vapor amb un resultat de rostit de la superfície dels aliments, amb un acabat cruixent.



Estuche de silicona para cocinar


Año de invención: 2007

Inventor: Luki Huber

Empresa: Lékué


Es un estuche de silicona de platino, compuesto que permite cocciones perfectas sin alterar el sabor de los alimentos, ya que se cocinan con su propio jugo manteniendo la mayor parte de sus vitaminas y minerales. Este material tiene una gran flexibilidad, antiadherencia y una resistencia térmica de hasta 260 ºC.


Existen diferentes modelos de este producto, adaptados en función del número de raciones o con complementos, como una bandeja que permite escurrir los jugos de los alimentos o aromatizar las diversas recetas.


Una variante de este invento es el asador al vapor, diseñado por Compeixalaigua Designstudio y ganador del premio Delta d’Or 2011. Éste permite una cocción al vapor con un resultado de asado de la superficie de los alimentos y un acabado crujiente.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada